Algemene informatie

Full Flavour is een all-round dj act bestaande uit Dj Martijn van Ligten. Full Flavour heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het draaien op diverse feesten en hij voelt het publiek dan ook feilloos aan. De sets van Full Flavour zijn gevuld met kwalitatieve muziek waarin altijd een dikke groove aanwezig is. Of dan nu Soul, Funk, Reggae of Dance is, zodra een plaat de juiste groove heeft, dan heeft Full Flavour deze in zijn repertoire. Full Flavour is nog van de oude stempel en een groot deel van de muziek komt vanaf nostalgisch vinyl. Echter, omdat de tijd niet heeft stilgestaan, wordt dit voor een deel aangevuld met muziek vanaf een laptop, oldschool meets newschool.

Full Flavour is de ideale sfeermaker voor onder andere uw: Bruiloftsfeest, Bedrijfs- of Personeelsfeest, 80′s & 90′s party, School- en Studentenfeest, Sportfeest en/of Verenigingsfeest.

CONTACT EN KVK
Bedrijfsnaam: Full Flavour
Contactpersoon: Martijn van Ligten
Adres: B.C. van Nootenstraat 42, 3604 AK, Maarssen
E-mail: martijn@fullflavour.nl
Telefoon: 06-45220133
KVK: 52962253
ABN Amro: 59 44 50 608

LICHT EN GELUID
Omdat wij uitstraling en kwaliteit heel belangrijk vinden werkt Full Flavour alleen met professionele audio en licht apparatuur. Full Flavour heeft een geluid- en dj-set bestaande uit merken als JBL, Pioneer en Shure. Deze set heeft voldoende vermogen voor evenementen tot maximaal 300 personen. Eventueel is de set aan te vullen met professionele verlichting. Alles geheel naar uw wensen. Bij evenementen met meer dan 300 bezoekers, grote locaties of zeer grote optredens werkt Full Flavour samen met een professioneel geluidsbedrijf.